Je tu jeden Jesenický podvečer co jsme se vrátily z nepotápěčského výletu a já si musel mermomocí smočit šos. Jelikož to mám do vody pár metrů není to nikdy pro mě problém. Oblékám neoprén a nové botičky od BARE které jsem si byl nucen koupit protože po sedmi letech mi ty původní dali sbohem. Voda byla v posledním měsíci strašně kalná někdy nebylo vidět pomalu na jeden metr . Dnes je vidět že se to snad lepší tak jdu hned do toho. Připravuji kameru a jde se na to.

Voda na tu bídu jaká byla v poslední měsíci je docela pěkná místy je vidět i na 3 metry. Je už podvečer a sluníčka už moc není navíc se sem blíží bouřka a pod hladinou v hloubce okolo osmi metrů ubývá světla.

Stromy se přede mnou vynořují jako z mlhy. Téměř v každém stromě odpočívá minimálně jedna někde i dvě štiky. No je to nádhera …. Tyhle obrovské ryby sem chodí odpočívat a dnes se ani nebojí a nechají mě přijít dost blízko. Pod hladinou jsem téměř hodinu. Je to jen tak tak bouřka je tu a zvedají se vlny a je ten pravý čas vylézt z vody.

Sestřih z ponoru je ZDE hezkou podívanou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist