V neděli 15.12.2019 se konal 7.ročník zimního plavání v řece Ohři s Kajmanem.Tato akce je zakončením potápěčské sezóny 2019.Plavání se konalo jako každoročně v areálu krajinné výstavy v Chebu pod Chebským hradem. Trasa plavání od Vávrovi lávky k loděnici pod Chebským hradem.

I přes velice pochmurné prosincové počasí jsme se sešli v hojném počtu. Byli zde zástupci snad všech potápěčských klubů z kraje. Do chladné řeky Ohře které měla 3 stupně Celsia se vrhlo 13 potápěčů.

I přes to, že naše plavání není otužilecká akce, našel se jeden příchozí odvážlivec. Plaval s námi tak nějak na lehko. Brrrrr… Celou trasu uplaval až do konce . Klobouk dolů před tímto výkonem.

Po celou dobu panovalo pochmurné deštivé počasí ale i tak bylo dost našich příznivců, co se přišlo podívat a zakončit s námi sezónu 2019.

Po odplavání celé trasy čekalo na každého plavce občerstvení, o které se nám starala Irenka Bouška, které patří velký dík.. Hořel nám pořádný oheň a tak buřtík na ohni a svařené víno bylo to pravé po studené koupeli v řece.

Po samotném odplavání se našli mezi námi i tací, kterým chladná voda řeky Ohře nestačila a šli si zaplavat v plavkách.

Celé album fotografií, které nafotil Jarda Mühlberger najdete na odkazu níže.

https://jarmu.rajce.idnes.cz/Zimni_plavani_v_Ohri_2019#

Velké poděkování patří všem účastníkům a samozřejmě i divákům .

Děkujeme městu Cheb za dlouhodobou podporu našeho klubu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist