Z Barbory vyrážíme okolo poledne na důl Klement. Mapy cz nás vedou přesně na místo. Přístup k vodě je super dokonce tu není ani takové bláto jako na Barboře. Dokonce i sluníčko nám chvilkama svítí .V plánu je obeplavání celé lokality .Obleky jsou už pomalu suché a haubny jsem dal na barboře na motor tak jsou hezky prohřáté. Není nic horšího než si na hlavu cpát mokrou ledovou haubnu Brrr. 

Do vody jdeme společně ale hned na začátku víme že to bude pro každého sólo ponor. Každý z nás jde jinou cestou. Voda vypadá podobně jako na Barboře. Dole nic moc ale nahoře docela dobrý. V zadní části nacházím pod hladinou řadu stromů ve kterých je moře rybiček. A to mi zpravilo chuť nakonec z toho byl překrásný ponor. Cestou zpět potkávám kapříka ještě který ještě spí . Pospíchám z vody občerstvení v podobě kofoli chce ze mě ven. Martin je už na břehu tak honem ze sucháče ven ať není mokrý. Deset minut po nás se objevuje Láďa Račák s kaprem v ruce kterého nám přinesl ukázat nad hladinu.  Láďa měl štěstí a dokonce našel i umělé zuby což byl moooc hezký úlovek.

Nakonec tedy pro všechny docela dobrý ponor.  Po 14 hodině balíme a míříme zas k nám na západ.

 

Našel si náhradní zuby do své huby .

<center><iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/P7Brttu3Ics“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist