Vladimír Kulštejn

Je po štědrém dni a vyrážíme na akci kterou připravil Potápěčský klub Nautilus Chodov  na Bílé vodě. Je tu konec roku a tak tu máme jako každoročně rozloučení s potápěčskou sezónou roku 2015. Akce začala v 10 hodin kdy městská policie odemkla závoru na cestu k jezeru a my jsme mohly vjet přímo na cestu podél jezera.

Led letos není od rána nás provázela mlha s teplotou okolo 5 stupňů ,ale po desáté na nás vykouklo sluníčko a byl tu před námi docela pěkný téměř jarní den, až tedy na to že je konec prosince.

Jsme tu je složení Láďa Račák , Petr Marek a moje maličkost. Voda vypadá ze břehu dobře tak uvidíme jaké to bude pod vodou. Oblékáme sucháše tedy jen já a Láďa Račák , Péťa si na sebe dneska vymyslel polosuchý neopren tak uvidíme jaké mu bude asi teplo. Voda má 5 stupňů.

Chystám si i kameru ale jak lezu do vody tak zjišťuji že jaksi nějak teče do pouzdra které zatím nikdy nezklamalo. Naštěstí jak pak zjišťuji doma po vyschnutí vše funguje jak má .Jen ty obrázky z vody nejsou. Viditelnost okolo 2 m  taková ta mléčná kaolínová voda. Bývalo to tu i lepší. Po zhruba půl hodince   jsme všichni tři z vody venku a jdeme na párečky které se mezitím hřejí v kotlíku na ohni. Párků je tu letos víc jak zúčastněných.

Budeme se těšit na příští rok.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist