polná

 

Poslední lednovou neděli 25.01.2015 se sešli členové a přátelé klubu Kajman na břehu lomu Polná u Hazlova. Po příjezdu na lom bylo nejdříve nutné  uklidit okolo ohniště.Někteří naši spoluobčané tu opět nadělali spoustu nepořádku.Bylo uklizeno opět několik pytlů nejrůznějšího nepořádku.

Na vodní hladině lomu byl slabý cca 2cm led.Myslím že letošní zimu to je jedna z mála zamrzlých vodních hladin. V našem okolí jsou letošní zimu téměř všechny vody bez ledu. Scházíme se okolo 10 hodiny. Sešlo se nás tu asi patnáct což je velice vydařilá účast.

Pouštíme se do práce co nám zbyla  z minulého roku. Dodělat schody do vody aby byla voda dobře přístupná. Láďa Račák s Honzou Letalíkem se pouští do práce a za hodinku je doděláno. Schody jsou dodělané tak snad aspoň chvilku odolají nájezdům vandalů.

Honza Letalík vyrobil velice zdařilé atrakce které se dnes pomoří do vody.

20150125_104438 (1) 20150125_094647 (1)

 

 

 

Do vody jde Honza Letalík s Láďou Račákem a Vořech. Díru si kluci udělali docela fofrem led byl slabej takže to šlo jako po másle.Honza byl jak ledoborec nakonec byla díra po celé jedné straně lomu. Láďa Račák byl zajištěn vodícím lanem a ostatní dva šli vedle něj. Jako návodčí jsem se střídal já s Karlem Tomanem. Po půl hodince bylo částečně hotovo dodělat se to musí až nebude led.Ostatní se starali o oheň a občerstvení. Musím říct že tato akce se moc vydařila. Děkuji všem za účast. Snad se tu příště sejdeme ještě v hojnějším počtu.

Pár fotografií je zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist